foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Vítejte na stránkách TJ Sokol Toužim, z.s.

Tenisový oddíl byl znovu obnoven a do struktury TJ Sokol Toužim, z.s. znovu zařazen v roce 2015.

Od té doby se členové na kurtu - v Toužimi na koupališti, více než hrají, tak pracují a snaží se opravu jeho povrchu. Bohužel nedostatek financí neumožňuje rychlejší chod oprav.

V roce 2018 a 2019 se nám podařilo z rozpočtů Karlovarského kraje a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR z dotací vypsaných na údržbu a provoz sportovních zařízení, získat dostatečné množství finančních prostředků nutných k zprovoznění našeho tenisového kurtu.

Na kurtu bylo provedeno mnoho prací, včetně zpevnění svahu u potoku, kompletní opravy obrubníků, zahájili jsme kompletní výměnu oplocení a odbornou firmou jsme nechali vyrovnat podloží povrchu kurtu a položení nové povrchové antukové vrstvy. 

Zatím co rok 2018 byl pouze o práci, v roce 2019 probíhal zkušební provoz kurtu a byla zahájena druhá vlna rekonstrukce hlavně na zázemí kurtu.

 

Rekonstrukce probíhá s podporou:

Podporují nás:

scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

XVII. Všesokolský slet 2024