foto1
foto1
foto1
foto1
foto1
Vítejte na stránkách TJ Sokol Toužim, z.s.

Znovu zprovoznění tenisového kurtu TJ Sokol Toužim, z.s. na koupališti.

Po mnoha letech, kdy se nejdříve nedařilo zajistit dostatek finančních prostředků nutných pro zprovoznění našeho tenisového kurtu a následně po jeho nákladné generální opravě se letos konečně podařilo tento kurt znovu zprovoznit a zpřístupnit ho i veřejnosti - bližší informace a rozpis využití kurtu naleznete  na těchto stránkách v záložce "TENIS". 

 

Celková rekonstrukce byla zahájena v roce 2018, kdy se nám prvně podařilo zajistit dostatek finančních prostředků z rozpočtů Karlovarského kraje a Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy ČR z dotací vypsaných na údržbu a provoz sportovních zařízení.

Na kurtu bylo provedeno mnoho prací, včetně zpevnění svahu k potoku, kompletní opravy obrubníků, byla provedena kompletní výměnu oplocení a odborná firma rovnala podloží povrchu kurtu a položila nové povrchové antukové vrstvy. Též jsme nechali opravit střechu nad budovou šatny.

Bohužel celý projekt není bez problémů, a tak další práce budou pokračovat v dalších letech. Letos ještě bude probíhat oprava střechy na WC a oprava vnějších pláště na budově šatny.

 

 

 

Rekonstrukce probíhá s podporou:

 

 

 

Všem, kteří nám jakýmkoliv způsobem pomohli a projekt podpořili - MOCkrát děkujeme!!!

Fotogalerie z rekonstrukce:

 


 

Podporují nás:

scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image scroll image

XVII. Všesokolský slet 2024